تماس با دانشگاه درباره دانشگاه صفحه اصلی English

کد مطلب : 582 تاريخ ارسال : 16 شهريور 1396 ساعت 14:32:34

--------------------------------------------

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام در  نیمسال اول تحصیلی 96-97

بدینوسیله، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال اول تحصیلی 97-96 می­رساند، ثبت نام وام­های دانشجویی از روز سه شنبه 14/6/1396 آغاز شده است. جهت ثبت وام به مراحلی که در زیر قید شده است توجه فرمایید.

مراحل در خواست وام

الف- دانشجویانی که ترم قبل وام دریافت کرده­اند و اصل سند تعهد محضری را تحویل داده­اند، می­بایست صرفا" جهت درخواست به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir مراجعه و در پورتال فاز 2 درخواست خود را ثبت نمایند.

ب- دانشجویانی که تا کنون وام دریافت نکرده اند:

1- مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir  و تشکیل پرونده

2- مراجعه حضوری دانشجویان روزانه به امور دانشجویی (اداره رفاه دانشجویی) جهت وارد کردن شماره حساب و تحویل مدارک

3- مراجعه مجدد به سایت bp.swf.ir  و ورود به پورتال فاز 2 با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور با کد ملی

با فرمت 1-111111-111

4- درخواست وام

*مهم: بعد از ورود به پورتال کلمه عبور خود را تغییر داده تا گزینه در خواست وام فعال گردد.

**دانشجویانی که در سیستم رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir  برای اولین بار در خواست وام نموده­اند، بایستی در تاریخ­های اعلام شده در هر نیمسال،  مدارک مورد نیاز را تهیه نموده و به امور دانشجویی (اداره رفاه دانشجویی) تحویل نمایند. در غیر اینصورت ثبت و تائید وام ایشان امکان پذیر نمی باشد و اداره رفاه مسئولیتی ندارد.

مدارک مورد نیاز:

1- کپی کارت دانشجویی

2- کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه

3- اصل سند تعهد محضری (این سند بایستی بطور کامل تکمیل گردد. در صورت هرگونه نقص سند مورد قبول نمی­باشد.)

4- مدرک مربوط به ضامن

5- تحویل یک CD حاوی اسکن مدارک 1 تا 4.

مدرک مورد نیاز از ضامن:

الف) ضامن کارمند شاغل رسمی یا پیمانی دولت:  تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن

ب) ضامن بازنشسته، کارمند بانک ، نظامی و مستمری بگیر: گواهی کسر از حقوق و تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن

تذکر: پر کردن آدرس، شماره تماس و کد پستی مربوط به ضامن در اصل سند تعهد الزامی است.

لینک دانلود سند تعهد محضری

لینک دانلود گواهی کسر از حقوق

دانشجویان محترم می­توانند در صورت هرگونه سوال و ابهام، به امور دانشجویی دانشگاه واقع در دانشکده عمران مراجعه نمایند.

چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی با رویکرد “انرژی، ایمنی، بهداشت ومحیط زیست”
اطلاعیه شماره دو پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد مرحله تکمیل ظرفیت سال 1396
ثبت نام جهت انتخاب دانشجوی نمونه کشوری
زمانبندی ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی
قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در نیسمال اول 96 - 97

ت
مامي حقوق براي دانشگاه صنعتي سيرجان محفوظ مي باشد.